Kontrollera bilens skuld

Kontrollera fordonet före köp

Detta fordon kan ha obetald fordonsskatt, trängselskatt eller felparkeringsavgift. Om det finns en skuld kan Kronofogden ta fordonet i anspråk för att betala av tidigare ägarens skulder.

Kontrollera eventuell skuld genom att SMSa ”SKULD atx172” till 72 120. Pris 30 kr.

Villkor för skuldkontroll

Senast uppdaterad 2016-10-28

Privatpersoner som genom Jump Forward AB (biluppgifter.se) köper en fordonsupplysning går ditt köp genom Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59). En fordonsupplysning tillverkas och/eller utvinns på beställning och är anpassad och skräddarsydd för just denna användare på just det fordon som köpet avser. I paragraf 11 regleras undantag från ångerrätten enligt följande:

  1. avser en tjänst som har fullgjorts, om konsumenten uttryckligen har samtyckt till att tjänsten börjar utföras och gått med på att det inte finns någon ångerrätt när tjänsten har fullgjorts
  2. avser en vara som har tillverkats enligt konsumentens anvisningar eller som annars har fått en tydlig personlig prägel

Genom ett köp godkänner du som köpare dessa villkor samt att tjänsten påbörjas under ångerfristen samt att du som köpare avsäger sig ångerrätten.

I samarbete med Biluppgifter.se