Kontrollera bilens skuld

Kontrollera fordonet före köp

Vid begagnatköp kan fordonet ha obetald fordonsskatt, trängselskatt eller felparkeringsavgift. Om det finns en skuld kan Kronofogden ta fordonet i anspråk för att betala av tidigare ägarens skulder.

Kontrollera alltid eventuell skuld genom att SMSa Skuld + registreringsnummer till 72 120. Ex. ”SKULD ABC123” Pris 30 kr.

Villkor för skuldkontroll

Senast uppdaterad 2016-10-28

Privatpersoner som genom Jump Forward AB (biluppgifter.se) köper en fordonsupplysning går ditt köp genom Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59). En fordonsupplysning tillverkas och/eller utvinns på beställning och är anpassad och skräddarsydd för just denna användare på just det fordon som köpet avser. I paragraf 11 regleras undantag från ångerrätten enligt följande:

  1. avser en tjänst som har fullgjorts, om konsumenten uttryckligen har samtyckt till att tjänsten börjar utföras och gått med på att det inte finns någon ångerrätt när tjänsten har fullgjorts
  2. avser en vara som har tillverkats enligt konsumentens anvisningar eller som annars har fått en tydlig personlig prägel

Genom ett köp godkänner du som köpare dessa villkor samt att tjänsten påbörjas under ångerfristen samt att du som köpare avsäger sig ångerrätten.

I samarbete med Biluppgifter.se