19 begagnade Subaru Levorg blev prisjämförda

19 begagnade Subaru Levorg blev prisjämförda

Från kvd.se, Bilweb, Blocket och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Köp en begagnad Subaru Levorg

Intresserad av tyska Subaru Levorg? var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteSubaru Levorgkostar så lite som 159 000 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 229000 SEK.

Subaru Levorg överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

Subaru Levorg bensin har ett genomsnitt på 7 liter per 100/km med bensinI jämförelse med en normal executive bil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Subaru Levorgs kroppstyp ärKombi

Kombi eller stationsbilar är populära på den nuvarande marknaden eftersom de erbjuder kombinationen av utmärkta köregenskaper och fördelen med mycket utrymme. Stationcars, stadsjeepar och MPV tenderar att vara populära bland aktiva familjer.

Ett populärt alternativ till Volvo V70 är Subaru Levorg

Trots att Subaru Levorg är en populär bil finns många alternativ.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo V70. Det finns 2 192 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 94 800 SEK.Volvo V90 är den 2:a mest populära bilen med 1 789 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärAudi A6 med 1 388 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Subaru Levorg

Alla växeltyper för Subaru Levorg

Alla fordonstyper för Subaru Levorg