11 begagnade Citroën Xsara blev prisjämförda

11 begagnade Citroën Xsara blev prisjämförda

Från Bilweb, wayke.se, Bytbil och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Detaljerad information om Citroën Xsara

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? Citroën Xsara har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar beroende på modell, allt från 5 900 SEK för det billigaste alternativet till 17 500 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Kombi eller Halvkombi?

Av Citroën Xsaras olika kroppstyper, Kombi är den mest populära. Kombi eller stationsbilar är populära på den nuvarande marknaden eftersom de erbjuder kombinationen av utmärkta köregenskaper och fördelen med mycket utrymme. Stationcars, stadsjeepar och MPV tenderar att vara populära bland aktiva familjer.

Kia cee'd är ett populärt alternativ till Citroën Xsara

Den franska Citroën Xsara har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande liten till medelstor familjebil förblir Kia cee'd. För tillfället finns det 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK.Nummer 2 på listan är VW Golf VII med 1 772 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärFord Focus med 1 434 bilar till salu.