10 begagnade Chevrolet Corvette C6 blev prisjämförda

10 begagnade Chevrolet Corvette C6 blev prisjämförda

Från Blocket, Bytbil, holmgrensbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Köp en begagnad Chevrolet Corvette C6

Funderar du på att köpa en begagnad sportbil? Chevrolet Corvette C6 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 529 000 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 190 000 SEK.

Cab eller Sportkupé?

Av Chevrolet Corvette C6s olika kroppstyper, Cab är den mest populära. Cabrio och cabriolet är ett utmärkt sätt att lägga till ytterligare en dimension till körupplevelsen. Idag kan de flesta cabrio körs året runt då majoriteten av modellerna har riktigt bra huvar och väderutrustning. Tänk på att cabriolet vanligtvis är tyngre än vanliga bilar. På grund av bristen på tak appliceras förtjockningsmedel under bilen för att stärka chassit.

Ford Mustang är ett populärt alternativ till Chevrolet Corvette C6

Trots att Chevrolet Corvette C6 är en populär bil finns konkurrenter bilar.

Den bästsäljande sportbil förblir Ford Mustang. För tillfället finns det 414 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 659 900 SEK.Nästa på listan är Mercedes 300 med 178 bilar till salu, och slutligen Ford Mustang GT är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 173 av dessa bilar till salu i Sverige.