30 begagnade Citroën C3 Picasso blev prisjämförda

30 begagnade Citroën C3 Picasso blev prisjämförda

Från wayke.se, holmgrensbil.se, Bytbil och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Citroën C3 Picasso är den bästsäljande elektrisk multifunktionsbil i Sverige

Med flera designpriser i sitt namn, erbjuder Citroën C3 Picasso en utmärkt körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar från 33 900 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 244 990 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Den senaste generationen av Citroën C3 Picasso, som heter C3 PICASSO, introducerades 2009, och utrustningsvarianten/trimnivån kallas för Citroën C3 Picasso Feel, som har ett snittpris på 124 303 SEK.

Citroën C3 Picasso erbjuder enastående bränsleeffektivitet

Citroën C3 Picasso bensin har ett genomsnitt på 4,7 liter per 100/km med bensinI jämförelse med en typisk multifunktionsbil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om du använder din bil korta sträckor eller i stan rekommenderar vi bensin bil.

Men om du har en tendens att köra många mil, då rekommenderar vi Diesel. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer. Antal Citroën C3 Picasso tillgängliga på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Bensin: 144 bilar - snittpris på 139 226 SEK
  • Diesel: 32 bilar - snittpris på 61 038 SEK

Den bästsäljande färgen är Vit

De flesta föredrarCitroën C3 Picasso i vit, och just nu kan du hitta 53 bilar i den färgen.

Vit är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. För det första har vita bilar en tendens att dra till sig smuts, vilket innebär att du måste tvätta dem regelbundet för att de ska se bäst ut.

Den senaste modellen av Citroën C3 Picasso kommer i totalt 9 olika färger: vit, grå, svart, blå, röd, silver, orange, gul och grön.

Citroën C3 Picassos kroppstyp ärMPV

MPV står för Multi-Purpose Vehicle. Det liknar en modern buss för en familj. Detta är den största modellen på marknaden, vilket gör den perfekt för konsumenter som behöver många sittplatser samt utrymme för bagage.

Ett populärt alternativ till VW Caddy är Citroën C3 Picasso

Det finns många alternativ för den franska bilen.

Den bästsäljande multifunktionsbil är fortfarande VW Caddy. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 205 000 SEK, och du kan just nu hitta 597 av dessa bilar till salu i Sverige.Nummer 2 på listan är VW Transporter med 568 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Ford Transit med 437 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Citroën C3 Picasso

Alla växeltyper för Citroën C3 Picasso

Alla fordonstyper för Citroën C3 Picasso