47 begagnade Citroën C4 Picasso blev prisjämförda

47 begagnade Citroën C4 Picasso blev prisjämförda

Från Bytbil, riddermarkbil.se, citiboard.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Är du ute efter en begagnad Citroën C4 Picasso?

Funderar du på att köpa en begagnad multifunktionsbil? Citroën C4 Picasso har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 168 000 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 19 500 SEK.

Citroën C4 Picasso endast existerar som MPV

MPV betyder Multi-Purpose Vehicle. De liknar en slags modern buss för en familj. Den här typen av bil är den största du kan få, vilket gör den perfekt för alla som behöver många sittplatser och utrymme för bagage.

Citroën C4 Picasso är inte det mest miljövänliga valet

Den senaste generationen av Citroën C4 Picasso har ett genomsnitt på 4 liter per 100/km med dieselI jämförelse med en typisk multifunktionsbil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Vi rekommenderar starkt att du tänker på dina körvanor innan du väljer mellan. Hur många mil kör du under en vanlig vecka? Tar du många korta resor, eller brukar du köra långa sträckor? Om du använder din bil korta sträckor eller i stan rekommenderar vi bensin bil.

Å andra sidan, om du kör många mil varje vecka, vi föreslår att du väljer Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Folk föredrar Citroën C4 Picasso i Röd

Den senaste modellen av Citroën C4 Picasso finns i 7 olika nyanser: röd, silver, svart, vit, brun, grå och blå.

Konsumenter föredrar Citroën C4 Picasso i röd, och det finns för närvarande 10 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Rött är en vacker färg och en mörkare färg kräver mindre tvätt och rengöring då det kan vara svårt att upptäcka smuts och lera på röda bilar.

Tvåan är silver med 7 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är svart med 7 bilar till salu i Sverige.

Ett populärt alternativ till VW Caddy är Citroën C4 Picasso

Även om den franska Citroën C4 Picasso är populär har den några konkurrenter.

Den bästsäljande förblir VW Caddy. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 205 000 SEK, och just nu finns det 597 av dessa bilar till salu i Sverige.Nästa på listan är VW Transporter med 568 bilar till salu, och slutligen Ford Transit är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 437 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla bränsletyper för Citroën C4 Picasso

Alla växeltyper för Citroën C4 Picasso

Alla fordonstyper för Citroën C4 Picasso