89 begagnade BMW M3 blev prisjämförda

89 begagnade BMW M3 blev prisjämförda

Från Bilweb, kvd.se, hedinbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

BMW M3 information

Funderar du på att köpa en begagnad medelstor till stor familjebil? BMW M3 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar från 269 900 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 1 231 100 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Den senaste generationen av BMW M3, som heter M3, introducerades 2001, och utrustningsvarianten/trimnivån kallas för BMW M3 Competition Edition, som har ett snittpris på 1 003 720 SEK.

BMW M3s bränsleeffektivitet är 61% bättre än genomsnittet för liknande bilar

En standard medelstor till stor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av BMW M3 slår genomsnittet med ett genomsnitt på 10,2 liter per 100/km.

Din nuvarande körvana är en avgörande faktor när det gäller att välja en bränsletyp. Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi bensin bil.

Om du ofta kör längre sträckor och gillar att åka på bilresor, då rekommenderar vi Diesel. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

Konsumenter föredrar BMW M3 i Grå

Konsumenter föredrar BMW M3 i grå, och det finns för närvarande 21 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Det fina med grå är att det kräver mindre tvätt och rengöring, eftersom det kan vara ganska svårt att upptäcka smuts och lera.

Den senaste generationen av BMW M3 finns i 7 olika nyanser: grå, svart, vit, blå, röd, grön och orange.

Sedan eller Sportkupé?

Sedan är en favorit bland förare avBMW M3. Salong eller sedans har oftast fyra dörrar, och denna kroppstyp är därför populär bland familjer. Sedan var tidigare populärare, men konsumenterna har börjat dras mot kombistilen som har mer plats för bagage.

Antal BMW M3 ar tillgängliga på AutoUncle efter kroppstyp:

Volvo V60 är ett populärt alternativ till BMW M3

Även om den tyska BMW M3 är en populär bil har den flera konkurrenter.

Den bästsäljande medelstora till stor familjebil är fortfarande Volvo V60. Det finns 2 851 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 358 000 SEK.Nummer 2 på listan är VW Passat med 1 991 bilar till salu, och slutligen Audi A4 är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 1 103 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla regioner för BMW M3

Alla bränsletyper för BMW M3

Alla år för BMW M3

Alla växeltyper för BMW M3

Alla fordonstyper för BMW M3

Alla variant för BMW M3