Alla Mercedes modeller

Alla Mercedes modeller

Från Bytbil, Blocket, riddermarkbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Begagnad Mercedes 320

Funderar du på att köpa en begagnad executive bil? Mercedes 320 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteMercedes 320kostar så lite som 22 000 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 120000 SEK.

För att välja rätt bränsletyp måste du ställa dig själv följande frågor: Hur långt brukar du köra på en vecka? Är det huvudsakligen korta resor, eller kör du ofta längre sträckor? Om du använder din bil korta sträckor eller i stan rekommenderar vi bensin bil.

Om du ofta kör längre sträckor och gillar att åka på bilresor, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Kombi kroppstyp är ett populärt val för Mercedes 320

Av Mercedes 320s olika kroppstyper, Kombi är den mest populära. Kombi eller stationsbilar är populära bland svenska konsumenter. De kombinerar oklanderliga köregenskaper med den enkla fördelen med utrymme. Stationcars, stadsjeepar och MPV tenderar att vara populära bland aktiva familjer.

Ett populärt alternativ till Volvo V70 är Mercedes 320

Den tyska Mercedes 320 har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande executive bil förblir Volvo V70. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 94 800 SEK, och just nu finns det 2 192 av dessa bilar till salu i Sverige.Tvåa är Volvo V90 med 1 789 bilar för närvarande till salu, och nummer 3 på listan ärAudi A6 med 1 388 bilar till salu.

Alla modeller för Mercedes

Alla regioner för Mercedes

Alla bränsletyper för Mercedes

Alla år för Mercedes

Alla växeltyper för Mercedes

Alla fordonstyper för Mercedes