4 begagnade Peugeot 205 blev prisjämförda

4 begagnade Peugeot 205 blev prisjämförda

Från Bytbil, hedinbil.se, holmgrensbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Intresserad av att hitta bra erbjudanden på en begagnad Peugeot 205?

Letar du efter den bästa bilaffären? från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 169 000 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 59 900 SEK.

Många konsumenter gillar Peugeot 205 i Cab kroppstyp

Peugeot 205 finns i flera kroppstyper, men den mest populära versionen är Cab. Cabrio och cabriolet ger körupplevelsen en ny dimension. Tack vare deras utmärkta huvar och väderutrustning är de flesta modellerna lämpliga för året-runt-användning nuförtiden. Förtjockningsmedel appliceras under bilen för att stärka chassit istället för ett tak, vilket gör att cabriolet har en tendens att vara tyngre än vanliga bilar.

Den bästsäljande färgen är Svart

Peugeot 205 kommer i totalt 2 olika nyanser: svart och grå.

Den mest populära färgen är svart, och AutoUncle har för närvarande 1 bilar i den färgen som anges.

Även om svart är den bästsäljande färgen, har den vissa nackdelar. Det är till exempel lättare att upptäcka repor och bucklor än på ljusare färger. Dessutom tenderar svarta bilar att bli ganska varma under sommaren.

Tvåan är grå med 1 bilar tillgängliga.

Opel Corsa är ett populärt alternativ till Peugeot 205

Den franska Peugeot 205 har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande förblir Opel Corsa. För tillfället finns det 591 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 379 900 SEK.Den 2:a mest populära bilen är VW Polo med 589 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Skoda Fabia med 527 bilar till salu.