1 begagnade Citroën DS blev prisjämförda

1 begagnade Citroën DS blev prisjämförda

Från riddermarkbil.se, Bilweb, hedinbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Citroën DS information

Funderar du på att köpa en begagnad executive bil? Citroën DS har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Citroën DS kan köpas från 369900 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 489 000 SEK.

Men om du har en tendens att köra många mil, då rekommenderar vi Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Kombi kroppstyp är ett populärt val för Citroën DS

Citroën DS finns i olika kroppstyper, Kombi är den mest populära. Kombi eller stationsbilar är populära på den svenska marknaden eftersom de kombinerar utmärkta köregenskaper med utrymme. Dessa funktioner gör stationsvagnar, stadsjeepar och MPV särskilt populära bland aktiva familjer.

Ett populärt alternativ till Volvo V70 är Citroën DS

Även om den franska Citroën DS är populär finns konkurrenter alternativ.

Den bästsäljande executive bil förblir Volvo V70. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 94 800 SEK, och just nu finns det 2 192 av dessa bilar till salu i Sverige.Nummer 2 på listan är Volvo V90 med 1 789 bilar till salu, och Audi A6är den 3:e mest populära bilen med 1 388 bilar till salu.