110 begagnade Mitsubishi Space Star blev prisjämförda

110 begagnade Mitsubishi Space Star blev prisjämförda

Från riddermarkbil.se, kvd.se, hedinbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Detaljerad information om Mitsubishi Space Star

Funderar du på att köpa en begagnad multifunktionsbil? Mitsubishi Space Star har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Mitsubishi Space Star kan köpas från 1899 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 179 900 SEK.

Mitsubishi Space Star erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En vanlig multifunktionsbil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Mitsubishi Space Star överglänser genomsnittet med ett genomsnitt på 5 liter per 100/km.

Gråär den mest populära färgen

Konsumenter föredrar Mitsubishi Space Star i grå, och det finns för närvarande 20 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Det fina med grå är att det kräver mindre tvätt och rengöring, eftersom det kan vara ganska svårt att upptäcka smuts och lera.

Den senaste modellen av Mitsubishi Space Star kommer i totalt 7 olika färger: grå, vit, röd, svart, silver, gul och orange.

Halvkombi är en populär kroppstyp för Mitsubishi Space Star

Av Mitsubishi Space Stars olika kroppstyper, Halvkombi är den mest populära. Halvkombi är utmärkta kompakta bilar som kombinerar bra körning med flexibiliteten med gott om utrymme. De är mycket populära bland människor som bor i städer, eftersom de vanligtvis är bränslesnåla och lätta att parkera.

Antal Mitsubishi Space Star ar till salu på AutoUncle efter kroppstyp:

Ett populärt alternativ till VW Caddy är Mitsubishi Space Star

Det finns flera möjliga konkurrenter till Mitsubishi Space Star.

Den bästsäljande förblir VW Caddy. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 205 000 SEK, och just nu finns det 597 av dessa bilar till salu i Sverige.Tvåa är VW Transporter med 568 bilar för närvarande till salu, och den 3:e mest populära är Ford Transit med 437 bilar till salu.

Alla regioner för Mitsubishi Space Star

Alla bränsletyper för Mitsubishi Space Star

Alla år för Mitsubishi Space Star

Alla växeltyper för Mitsubishi Space Star

Alla fordonstyper för Mitsubishi Space Star

Alla variant för Mitsubishi Space Star