4 begagnade VW LT blev prisjämförda

4 begagnade VW LT blev prisjämförda

Från kvd.se, Blocket, citiboard.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

VW LT översikt och historia

Funderar du på att köpa en begagnad multifunktionsbil? VW LT har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 169 000 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 11 000 SEK.

Vi rekommenderar starkt att du tänker på dina körvanor innan du väljer mellan. Hur långt brukar du köra på en vecka? Är det huvudsakligen korta resor, eller kör du ofta längre sträckor? Om du använder din bil korta sträckor eller i stan rekommenderar vi bensin bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, vi skulle råda dig att välja Diesel. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

Vitär den mest populära färgen

Konsumenter föredrar VW LT i vit, och det finns för närvarande 9 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Även om vit är den bästsäljande färgen har den vissa nackdelar. Till exempel är den mer mottaglig för smuts och kräver regelbunden tvätt för att se bäst ut.

Den senaste modellen av VW LT finns i 4 olika nyanser: vit, blå, röd och silver.

En populär kroppstyp för VW LT är Pickup

VW LT finns i flera kroppstyper, men den mest populära versionen är Pickup. Pickuper har en förarhytt fram och en öppen lastbil bak, och stilen är särskilt populär bland konsumenter i USA. Denna kroppstyp har blivit en stapelvara för arbetare och människor som bor på landsbygden.

VW Caddy är ett populärt alternativ till VW LT

Även om den tyska VW LT är populär finns några konkurrerande många.

Den bästsäljande multifunktionsbil är fortfarande VW Caddy. Det finns 597 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 205 000 SEK.Nummer 2 på listan är VW Transporter med 568 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärFord Transit med 437 bilar till salu.