10 begagnade Citroën DS4 blev prisjämförda

10 begagnade Citroën DS4 blev prisjämförda

Från wayke.se, Bytbil, hedinbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Är du ute efter en begagnad Citroën DS4?

Intresserad av tyska Citroën DS4? samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteCitroën DS4kostar så lite som 69 000 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 114900 SEK.

Halvkombi är en populär kroppstyp för Citroën DS4

Citroën DS4 finns i olika kroppstyper, Halvkombi är den mest populära. Halvkombi är kompakta bilar som erbjuder en fantastisk körupplevelse, för att inte tala om flexibiliteten med gott om utrymme. De är bränslesnåla och lätta att parkera, vilket gör dem populära bland människor som bor i städer.

Citroën DS4 är mer miljövänlig än liknande bilar

En vanlig liten till medelstor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Citroën DS4 överglänser genomsnittet med ett genomsnitt på 4,4 liter per 100/km.

Vi rekommenderar starkt att du tänker på dina körvanor innan du väljer mellan. Använder du bara din bil för att ta dig till och från jobbet? Är avståndet mindre än ungefär 35 mil åt gången? Om du använder din bil korta sträckor eller i stan rekommenderar vi bensin bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, då rekommenderar vi Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Den mest populära färgen är Röd

Den senaste modellen av Citroën DS4 kommer i totalt 7 olika nyanser: röd, vit, brun, svart, grå, silver och blå.

De flesta föredrarCitroën DS4 i röd, och just nu kan du hitta 4 bilar i den färgen.

Rött är en vacker färg, och ju mörkare färgen är, desto mindre tvätt och rengöring behöver bilen, eftersom det kan vara ganska svårt att upptäcka smuts och lera.

Den näst mest populära färgen är vit with 4 bilar tillgängliga på AutoUncle, och den tredje mest populära är brun med 4 bilar tillgängliga på AutoUncle.

Ett populärt alternativ till Kia cee'd är Citroën DS4

Den franska Citroën DS4 har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande är fortfarande Kia cee'd. Det finns 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 189 900 SEK.VW Golf VII är den 2:a mest populära bilen med 1 772 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärFord Focus med 1 434 bilar till salu.