2 begagnade Citroën Spacetourer blev prisjämförda

2 begagnade Citroën Spacetourer blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, riddermarkbil.se, Bytbil och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Citroën Spacetourer översikt och historia

Funderar du på att köpa en begagnad multifunktionsbil? Citroën Spacetourer har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Citroën Spacetourer kan köpas från 4419 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 619 000 SEK.

Citroën Spacetourer kommer bara i Skråpbil kroppstypen

Citroën Spacetourer erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En genomsnittlig multifunktionsbil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Citroën Spacetourer överglänser genomsnittet och har ett genomsnitt på 5,5 liter per 100/km med diesel.

Din nuvarande körvana är en avgörande faktor när det gäller att välja en bränsletyp. Hur långt brukar du köra på en vecka? Är det huvudsakligen korta resor, eller kör du ofta längre sträckor? Om du använder din bil korta sträckor eller i staden bör du överväga bensin bil.

Om du ofta kör längre sträckor och gillar att åka på bilresor, vi rekommenderar Diesel. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

Svart är den bästsäljande färgen

Den senaste modellen av Citroën Spacetourer kommer i totalt 3 olika färger: svart, grå och vit.

De flesta föredrarCitroën Spacetourer i svart, och just nu kan du hitta 1 bilar i den färgen.

Svart är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. Dels är repor och bucklor mer synliga på svarta bilar än på ljusare bilar, och dessutom har de en tendens att bli ganska varma under sommaren.

Tvåan är grå med 1 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är vit med 1 bilar till salu i Sverige.

VW Caddy är ett populärt alternativ till Citroën Spacetourer

Trots att Citroën Spacetourer är populär är konkurrenter bilar.

Den bästsäljande förblir VW Caddy. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 205 000 SEK, och just nu finns det 597 av dessa bilar till salu i Sverige.Den 2:a mest populära bilen är VW Transporter med 568 bilar till salu, och slutligen Ford Transit är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 437 av dessa bilar till salu i Sverige.