27 begagnade BMW 218 Active Tourer blev prisjämförda

27 begagnade BMW 218 Active Tourer blev prisjämförda

Från kvd.se, holmgrensbil.se, citiboard.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

BMW 218 Active Tourer är en vacker elektrisk multifunktionsbil

Funderar du på att köpa en begagnad multifunktionsbil? BMW 218 Active Tourer har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste BMW 218 Active Tourer kan köpas från 106444 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 199 900 SEK.

BMW 218 Active Tourer endast existerar som MPV

MPV står för Multi-Purpose Vehicle. Det liknar en modern buss för en familj. Detta är den största modellen på marknaden, vilket gör den perfekt för konsumenter som behöver många sittplatser samt utrymme för bagage.

BMW 218 Active Tourer överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

BMW 218 Active Tourer diesel har ett genomsnitt på 4,1 liter per 100/km med dieselI jämförelse med en typisk multifunktionsbil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi bensin bil.

Men om du har en tendens att köra många mil, vi skulle råda dig att välja Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

AutoUncles urval av BMW 218 Active Tourer till salu efter bränsletyp:

  • Diesel: 23 bilar - snittpris på 154 152 SEK
  • Bensin: 13 bilar - snittpris på 163 342 SEK

Den bästsäljande färgen är Svart

Den senaste generationen av BMW 218 Active Tourer kommer i 7 olika färger: svart, grå, silver, vit, blå, gold och röd.

Konsumenter föredrar BMW 218 Active Tourer i svart, och det finns för närvarande 10 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Även om svart är den bästsäljande färgen, har den vissa nackdelar. Det är till exempel lättare att upptäcka repor och bucklor än på ljusare färger. Dessutom tenderar svarta bilar att bli ganska varma under sommaren.

Tvåan är grå med 7 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är silver med 6 bilar tillgängliga.

Ett populärt alternativ till VW Caddy är BMW 218 Active Tourer

Det finns flera alternativ till den tyska BMW 218 Active Tourer.

Den bästsäljande multifunktionsbil är fortfarande VW Caddy. Det finns 597 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 205 000 SEK.Nästa på listan är VW Transporter med 568 bilar till salu, och slutligen Ford Transit är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 437 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla växeltyper för BMW 218 Active Tourer

Alla fordonstyper för BMW 218 Active Tourer