1 begagnade Austin A30 blev prisjämförda

1 begagnade Austin A30 blev prisjämförda

Från Bytbil, wayke.se, holmgrensbil.se och 127 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Austin A30 information

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? Austin A30 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 99 900 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 99 900 SEK.

Austin A30s kroppstyp ärSedan

Salong eller sedans har oftast fyra dörrar, och denna kroppstyp är därför populär bland familjer. Sedan var tidigare populärare, men konsumenterna har börjat dras mot kombistilen som har mer plats för bagage.

Ett populärt alternativ till Kia cee'd är Austin A30

Även om Austin A30 är den mest sålda bilen i sitt segment finns konkurrenter många.

Den bästsäljande liten till medelstor familjebil är fortfarande Kia cee'd. Det finns 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 189 900 SEK.Nästa på listan är VW Golf VII med 1 772 bilar till salu, och slutligen Ford Focus är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 1 434 av dessa bilar till salu i Sverige.