Alla Peugeot modeller

Alla Peugeot modeller

Från kvd.se, Bytbil, wayke.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Begagnad Peugeot 204

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Peugeot 204 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 175 000 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 69 900 SEK.

Peugeot 204 finns endast tillgänglig som Kombi

Kombi eller stationsbilar är populära bland svenska konsumenter. De kombinerar oklanderliga köregenskaper med den enkla fördelen med utrymme. Stationcars, stadsjeepar och MPV tenderar att vara populära bland aktiva familjer.

Svartär den mest populära färgen

Den senaste generationen av Peugeot 204 finns i 3 olika nyanser: svart, brun och vit.

Den bästsäljande färgen är svart, och det finns 1 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Även om svart är den bästsäljande färgen, har den vissa nackdelar. Det är till exempel lättare att upptäcka repor och bucklor än på ljusare färger. Dessutom tenderar svarta bilar att bli ganska varma under sommaren.

Tvåan är brun med 1 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är vit med 1 bilar tillgängliga.

Volvo XC60 är ett populärt alternativ till Peugeot 204

Trots att den franska Peugeot 204 är en populär bil är flera andra bilar.

Den bästsäljande förblir Volvo XC60. För tillfället finns det 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK.Nummer 2 på listan är Volvo XC40 med 1 149 bilar till salu, och slutligen VW Tiguan är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 956 av dessa bilar till salu i Sverige.