2 begagnade Saab 99 blev prisjämförda

2 begagnade Saab 99 blev prisjämförda

Från citiboard.se, Bytbil, kvd.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Saab 99 översikt och historia

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? Saab 99 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 49 900 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 49 900 SEK.

Saab 99s kroppstyp ärSedan

Deras design med fyra dörrar gör att salonger och sedaner länge har varit populära bland familjer. Det börjar dock förändras när konsumenterna söker efter modeller med mer bagageutrymme, till exempel bilar i kombistil.

Ett populärt alternativ till Kia cee'd är Saab 99

Det finns många konkurrenter till den svenska bilen.

Den bästsäljande liten till medelstor familjebil är fortfarande Kia cee'd. Just nu finns det 2 083 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK.VW Golf VII är den 2:a mest populära bilen med 1 772 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärFord Focus med 1 434 bilar till salu.