3 begagnade Mercedes 180 blev prisjämförda

3 begagnade Mercedes 180 blev prisjämförda

Från Bytbil, wayke.se, citiboard.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Köp en begagnad Mercedes 180

Funderar du på att köpa en begagnad medelstor till stor familjebil? Mercedes 180 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar från 18 000 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 291 890 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Mercedes 180 överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

En standard medelstor till stor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Mercedes 180 överträffar genomsnittet med ett genomsnitt på 5,5 liter per 100/km.

För att välja rätt bränsletyp måste du ställa dig själv följande frågor: Hur långt brukar du köra på en vecka? Är det huvudsakligen korta resor, eller kör du ofta längre sträckor? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi bensin bil.

Å andra sidan, om du tenderar att samla många mil varje vecka, vi skulle råda dig att välja Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Mercedes 180s kroppstyp ärSedan

Salong eller sedans har oftast fyra dörrar, och denna kroppstyp är därför populär bland familjer. Sedan var tidigare populärare, men konsumenterna har börjat dras mot kombistilen som har mer plats för bagage.

Volvo V60 är ett populärt alternativ till Mercedes 180

Även om den tyska Mercedes 180 är den mest sålda bilen i sitt segment finns många bilar.

Den bästsäljande förblir Volvo V60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 358 000 SEK, och just nu finns det 2 851 av dessa bilar till salu i Sverige.Den 2:a mest populära bilen är VW Passat med 1 991 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärAudi A4 med 1 103 bilar till salu.