44 begagnade Jaguar XJ blev prisjämförda

44 begagnade Jaguar XJ blev prisjämförda

Från hedinbil.se, wayke.se, holmgrensbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Jaguar XJ är den bästsäljande elektrisk lyxbil i Sverige

Med flera designpriser i sitt namn, erbjuder Jaguar XJ en utmärkt körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 339 800 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 52 900 SEK.

Jaguar XJs bränsleeffektivitet är 29% bättre än genomsnittet för liknande bilar

En normal lyxbil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Jaguar XJ överglänser genomsnittet och har ett genomsnitt på 7 liter per 100/km med bensin.

När du funderar på vilken bränsletyp du ska köpa är det viktigt att tänka på dina körvanor. Använder du i första hand din bil för att pendla, och är det 35 mil eller mindre åt varje håll? Om du använder din bil korta sträckor eller i stan rekommenderar vi bensin bil.

Å andra sidan, om du tenderar att samla många mil varje vecka, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder. Utbud av Jaguar XJ till salu på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Bensin: 33 bilar - snittpris på 143 915 SEK
  • Diesel: 16 bilar - snittpris på 237 063 SEK

Konsumenter föredrar Jaguar XJ i Svart

Den bästsäljande färgen är svart, och det finns 10 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Svart är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. Dels är repor och bucklor mer synliga på svarta bilar än på ljusare bilar, och dessutom har de en tendens att bli ganska varma under sommaren.

Den senaste modellen av Jaguar XJfinns i totalt 9 olika färger: svart, blå, grå, grön, röd, silver, vit, brun och gul.

Jaguar XJ finns uteslutande i Sedan kroppstyp

Salong eller sedans har oftast fyra dörrar, och denna kroppstyp är därför populär bland familjer. Sedan var tidigare populärare, men konsumenterna har börjat dras mot kombistilen som har mer plats för bagage.

Ett populärt alternativ till Tesla Model S är Jaguar XJ

Även om Jaguar XJ är den mest sålda bilen i sitt segment har den några konkurrenter.

Den bästsäljande är fortfarande Tesla Model S. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 559 000 SEK, och du kan just nu hitta 204 av dessa bilar till salu i Sverige.Nummer 2 på listan är Porsche Panamera 4 med 123 bilar till salu, och slutligen Mercedes S350 är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 105 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla regioner för Jaguar XJ

Alla bränsletyper för Jaguar XJ

Alla växeltyper för Jaguar XJ

Alla fordonstyper för Jaguar XJ