162 begagnade Seat Arona blev prisjämförda

162 begagnade Seat Arona blev prisjämförda

Från hedinbil.se, Bytbil, riddermarkbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Seat Arona översikt och historia

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Seat Arona har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 241 600 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 134 500 SEK.

Seat Arona endast existerar som SUV

Sport Utility Vehicles, eller stadsjeepar, är några av de mest populära bilarna på marknaden idag, tack vare deras mångsidiga stil och förhöjda körhöjd.

Seat Arona har en förbrukning på 52 liter per 100/km

En typisk SUV i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km,Seat Arona bensin har ett genomsnitt på 5 liter per 100/km med bensin.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om din bil huvudsakligen används för korta resor eller i staden, skulle det förmodligen passa dig bäst bensin bil.

Om du ofta kör längre sträckor och gillar att åka på bilresor, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

AutoUncles urval av Seat Arona tillgängliga efter bränsletyp:

  • Bensin: 151 bilar - snittpris på 169 144 SEK
  • Diesel: 14 bilar - snittpris på 163 621 SEK
  • CNG: 3 bilar - snittpris på 163 100 SEK

Folk föredrar Seat Arona i Vit

Den senaste modellen av Seat Aronafinns i totalt 7 olika färger: vit, röd, svart, blå, grå, lila och silver.

Den mest populära färgen är vit, och AutoUncle har för närvarande 53 bilar i den färgen som anges.

Vit kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel, dess mottaglighet för smuts gör att den kräver regelbunden tvätt för att se bäst ut.

Den näst mest populära färgen är röd with 35 bilar tillgängliga på AutoUncle, och den tredje mest populära är svart med 27 bilar tillgängliga på AutoUncle.

Volvo XC60 är ett populärt alternativ till Seat Arona

Även om Seat Arona är populär har den några konkurrenter.

Den bästsäljande SUV är fortfarande Volvo XC60. Just nu finns det 3 118 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK.Tvåa är Volvo XC40 med 1 149 bilar för närvarande till salu, och den 3:e mest populära är VW Tiguan med 956 bilar till salu.

Alla regioner för Seat Arona

Alla bränsletyper för Seat Arona

Alla år för Seat Arona

Alla växeltyper för Seat Arona

Alla fordonstyper för Seat Arona

Alla variant för Seat Arona