30 begagnade Mazda 5 blev prisjämförda

30 begagnade Mazda 5 blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, hedinbil.se, Bytbil och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Mazda 5 översikt och historia

Funderar du på att köpa en begagnad multifunktionsbil? Mazda 5 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 109 900 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 19 000 SEK.

Mazda 5 erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En normal multifunktionsbil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Mazda 5 slår genomsnittet och har ett genomsnitt på 7 liter per 100/km med bensin.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om du använder din bil korta sträckor eller i stan rekommenderar vi bensin bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

Mazda 5 kommer bara i MPV kroppstypen

MPV står för Multi-Purpose Vehicle. Det liknar en modern buss för en familj. Detta är den största modellen på marknaden, vilket gör den perfekt för konsumenter som behöver många sittplatser samt utrymme för bagage.

Konsumenter föredrar Mazda 5 i Svart

Den senaste generationen av Mazda 5 kommer i totalt 3 olika färger: svart, grå och vit.

Den bästsäljande färgen är svart, och det finns 3 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Svart kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel är det lättare att upptäcka repor och bucklor på en svart bil än på ljusare nyanser. Dessutom brukar svarta bilar bli ganska varma under sommaren.

Den näst mest populära färgen är grå with 3 bilar tillgängliga på AutoUncle, och den tredje mest populära är vit med 1 bilar tillgängliga på AutoUncle.

Ett populärt alternativ till VW Caddy är Mazda 5

Det finns många konkurrenter till den japanska bilen.

Den bästsäljande förblir VW Caddy. För tillfället finns det 597 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 205 000 SEK.VW Transporter är den 2:a mest populära bilen med 568 bilar till salu, och Ford Transitär den 3:e mest populära bilen med 437 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Mazda 5

Alla växeltyper för Mazda 5

Alla fordonstyper för Mazda 5