10 begagnade Saab 900 blev prisjämförda

10 begagnade Saab 900 blev prisjämförda

Från Bytbil, riddermarkbil.se, wayke.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Intresserad av att hitta bra erbjudanden på en begagnad Saab 900?

Funderar du på att köpa en begagnad executive bil? Saab 900 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 62 500 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 2 500 SEK.

När du funderar på vilken bränsletyp du ska köpa är det viktigt att tänka på dina körvanor. Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om det är kortare resor kan du överväga bensin bil.

Men om du har en tendens att köra många mil, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer.

Saab 900s kroppstyp ärHalvkombi

Halvkombi är kompakta bilar som kombinerar bra körning med flexibiliteten att ha utrymme. Hög bränsleeffektivitet gör halvkombi populära bland människor som bor i städer, liksom det faktum att de är lätta att parkera.

Den bästsäljande färgen är Röd

Saab 900 kommer i totalt 4 olika färger: röd, vit, blå och grå.

De flesta föredrarSaab 900 i röd, och just nu kan du hitta 4 bilar i den färgen.

Rött är en vacker färg, och ju mörkare färgen är, desto mindre tvätt och rengöring behöver bilen, eftersom det kan vara ganska svårt att upptäcka smuts och lera.

Den näst mest populära färgen är vit with 2 bilar tillgängliga på AutoUncle, och den tredje mest populära är blå med 1 bilar tillgängliga på AutoUncle.

Volvo V70 är ett populärt alternativ till Saab 900

Det finns många möjliga konkurrenter till Saab 900.

Den bästsäljande förblir Volvo V70. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 94 800 SEK, och just nu finns det 2 192 av dessa bilar till salu i Sverige.Tvåa är Volvo V90 med 1 789 bilar för närvarande till salu, och slutligen Audi A6 är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 1 388 av dessa bilar till salu i Sverige.