7 begagnade Seat Altea blev prisjämförda

7 begagnade Seat Altea blev prisjämförda

Från citiboard.se, kvd.se, riddermarkbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Intresserad av att hitta bra erbjudanden på en begagnad Seat Altea?

Funderar du på att köpa en begagnad medelstor till stor familjebil? Seat Altea har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar beroende på modell, allt från 24 900 SEK för det billigaste alternativet till 59 900 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Seat Altea erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En typisk medelstor till stor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Seat Altea överträffar genomsnittet med ett genomsnitt på 5,9 liter per 100/km.

När du funderar på vilken bränsletyp du ska köpa är det viktigt att tänka på dina körvanor. Hur många mil kör du under en vanlig vecka? Tar du många korta resor, eller brukar du köra långa sträckor? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi bensin bil.

Men om du har en tendens att köra många mil, vi rekommenderar Diesel. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer.

Seat Altea endast existerar som MPV

MPV är en förkortning för Multi-Purpose Vehicle. Den här typen av fordon liknar en modern buss för en familj, och det är den största modellen på marknaden, vilket gör den perfekt för alla som behöver inte bara många sittplatser utan också utrymme för bagage.

Ett populärt alternativ till Volvo V60 är Seat Altea

Den spanska bilen har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo V60. Just nu finns det 2 851 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 358 000 SEK.Nummer 2 på listan är VW Passat med 1 991 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Audi A4 med 1 103 bilar till salu.