23 begagnade Citroën Xsara Picasso blev prisjämförda

23 begagnade Citroën Xsara Picasso blev prisjämförda

Från riddermarkbil.se, kvd.se, hedinbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Citroën Xsara Picasso information

Funderar du på att köpa en begagnad multifunktionsbil? Citroën Xsara Picasso har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Priset varierar beroende på modell, allt från 9 000 SEK för det billigaste alternativet till 29 900 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Citroën Xsara Picasso är mer miljövänlig än liknande bilar

Citroën Xsara Picasso bensin har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en genomsnittlig multifunktionsbil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Vi rekommenderar starkt att du tänker på dina körvanor innan du väljer mellan. Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om det är kortare resor kan du överväga bensin bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer.

Folk föredrar Citroën Xsara Picasso i Silver

Konsumenter föredrar Citroën Xsara Picasso i silver, och det finns för närvarande 8 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Det fina med silver är att det kräver mindre tvätt och rengöring, eftersom det kan vara ganska svårt att upptäcka smuts och lera.

Den senaste versionen av Citroën Xsara Picasso finns i 7 olika färger: silver, röd, blå, grå, brun, grön och svart.

Citroën Xsara Picasso endast existerar som MPV

Multi-Purpose Vehicle, eller MPV, liknar moderna bussar, vilket gör dem populära bland stora familjer. Detta är den största kroppstypen på marknaden, och den passar bra för alla som behöver ett stort antal sittplatser och utrymme för sitt bagage.

VW Caddy är ett populärt alternativ till Citroën Xsara Picasso

Det finns flera möjliga alternativ till den franska bilen.

Den bästsäljande är fortfarande VW Caddy. Det finns 597 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 205 000 SEK.Tvåa är VW Transporter med 568 bilar för närvarande till salu, och nummer 3 på listan ärFord Transit med 437 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Citroën Xsara Picasso

Alla växeltyper för Citroën Xsara Picasso

Alla fordonstyper för Citroën Xsara Picasso