Alla Volvo modeller

Alla Volvo modeller

Från Bilweb, kvd.se, wayke.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Volvo 440 information

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? Volvo 440 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 179 900 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 14 900 SEK.

Volvo 440 kommer bara i Sedan kroppstypen

Vanligtvis utrustad med fyra dörrar, salong eller sedan kroppstyp har varit populär bland familjer under lång tid. Som sagt, deras popularitet avtar när konsumenterna har börjat dras mot karosstypen för kombibilar som har mer bagageutrymme.

Ett populärt alternativ till Kia cee'd är Volvo 440

Det finns flera alternativ till den svenska Volvo 440.

Den bästsäljande liten till medelstor familjebil förblir Kia cee'd. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK, och just nu finns det 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige.Tvåa är VW Golf VII med 1 772 bilar för närvarande till salu, och Ford Focusär den 3:e mest populära bilen med 1 434 bilar till salu.