6 begagnade Abarth 595C blev prisjämförda

6 begagnade Abarth 595C blev prisjämförda

Från Bilweb, wayke.se, hedinbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Letar efter en begagnadAbarth 595C till ett oslagbart pris?

Funderar du på att köpa en begagnad minibil? Abarth 595C har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Abarth 595C kan köpas från 139900 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 139 900 SEK.

Abarth 595Cs kroppstyp ärCab

Cabrio och cabriolet ger körupplevelsen en ny dimension. Tack vare deras utmärkta huvar och väderutrustning är de flesta modellerna lämpliga för året-runt-användning nuförtiden. Förtjockningsmedel appliceras under bilen för att stärka chassit istället för ett tak, vilket gör att cabriolet har en tendens att vara tyngre än vanliga bilar.

Ett populärt alternativ till Kia Picanto är Abarth 595C

Abarth 595C har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande är fortfarande Kia Picanto. Just nu finns det 292 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 119 900 SEK.Tvåa är Hyundai i10 med 276 bilar för närvarande till salu, och den 3:e mest populära är Toyota Aygo med 173 bilar till salu.