1 begagnade Volvo 340 blev prisjämförda

1 begagnade Volvo 340 blev prisjämförda

Från Bytbil, hedinbil.se, wayke.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Är du ute efter en begagnad Volvo 340?

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? Volvo 340 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 59 900 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 49 000 SEK.

Volvo 340 kommer bara i Halvkombi kroppstypen

Halvkombi är kompakta bilar som erbjuder en fantastisk körupplevelse, för att inte tala om flexibiliteten med gott om utrymme. De är bränslesnåla och lätta att parkera, vilket gör dem populära bland människor som bor i städer.

Ett populärt alternativ till Kia cee'd är Volvo 340

Den svenska Volvo 340 har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande liten till medelstor familjebil är fortfarande Kia cee'd. Det finns 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 189 900 SEK.Den 2:a mest populära bilen är VW Golf VII med 1 772 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärFord Focus med 1 434 bilar till salu.