125 begagnade Opel Mokka blev prisjämförda

125 begagnade Opel Mokka blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, kvd.se, Blocket och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Opel Mokka är en bästsäljare elektrisk liten bil i Sverige

Med flera designpriser i sitt namn, erbjuder Opel Mokka en utmärkt körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteOpel Mokkakostar så lite som 3 490 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 289900 SEK.

Den senaste generationen av Opel Mokka, som heter MOKKA, introducerades 2013 och kommer i 2 utrustningsvarianter/trimnivåer:

Edition är den dyraste utrustningsvarianten med ett snittpris på 255 380 SEK, jämfört med GS Line, vilket kostar i genomsnitt 206 042 SEK på AutoUncle.

Opel Mokka överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

En vanlig liten bil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Opel Mokka överträffar genomsnittet med ett genomsnitt på 5 liter per 100/km.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi bensin bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, vi rekommenderar Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Antal Opel Mokka tillgängliga på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Bensin: 153 bilar - snittpris på 192 629 SEK
  • Diesel: 16 bilar - snittpris på 104 781 SEK

Opel Mokka finns uteslutande i SUV kroppstyp

Sport Utility Vehicles, eller stadsjeepar, är några av de mest populära bilarna på marknaden idag, tack vare deras mångsidiga stil och förhöjda körhöjd.

Opel Corsa är ett populärt alternativ till Opel Mokka

Den tyska Opel Mokka har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande liten bil är fortfarande Opel Corsa. Just nu finns det 591 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 379 900 SEK.Tvåa är VW Polo med 589 bilar för närvarande till salu, och slutligen Skoda Fabia är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 527 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla regioner för Opel Mokka

Alla bränsletyper för Opel Mokka

Alla år för Opel Mokka

Alla växeltyper för Opel Mokka

Alla fordonstyper för Opel Mokka

Alla variant för Opel Mokka