13 begagnade Dacia Lodgy blev prisjämförda

13 begagnade Dacia Lodgy blev prisjämförda

Från hedinbil.se, kvd.se, riddermarkbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Intresserad av att hitta bra erbjudanden på en begagnad Dacia Lodgy?

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Dacia Lodgy har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Priset varierar från 45 000 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 129 900 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Dacia Lodgy erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En vanlig SUV i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Dacia Lodgy överglänser genomsnittet med ett genomsnitt på 6 liter per 100/km.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Använder du bara din bil för att ta dig till och från jobbet? Är avståndet mindre än ungefär 35 mil åt gången? Om du använder din bil korta sträckor eller i staden bör du överväga bensin bil.

Å andra sidan, om du tenderar att samla många mil varje vecka, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

Dacia Lodgy endast existerar som MPV

MPV är en förkortning för Multi-Purpose Vehicle. Den här typen av fordon liknar en modern buss för en familj, och det är den största modellen på marknaden, vilket gör den perfekt för alla som behöver inte bara många sittplatser utan också utrymme för bagage.

Gråär den mest populära färgen

Den senaste versionen av Dacia Lodgy finns i 5 olika nyanser: grå, blå, vit, svart och brun.

Konsumenter föredrar Dacia Lodgy i grå, och det finns för närvarande 7 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Grå är ett utmärkt val eftersom det döljer smuts och lera bra, vilket gör att det inte kräver så mycket tvätt och rengöring.

Tvåan är blå med 5 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är vit med 5 bilar tillgängliga.

Ett populärt alternativ till Volvo XC60 är Dacia Lodgy

Det finns många konkurrenter till Dacia Lodgy.

Den bästsäljande förblir Volvo XC60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK, och just nu finns det 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige.Den 2:a mest populära bilen är Volvo XC40 med 1 149 bilar till salu, och VW Tiguanär den 3:e mest populära bilen med 956 bilar till salu.

Alla växeltyper för Dacia Lodgy

Alla fordonstyper för Dacia Lodgy