94 begagnade Jaguar F-Pace blev prisjämförda

94 begagnade Jaguar F-Pace blev prisjämförda

Från citiboard.se, riddermarkbil.se, Bytbil och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Letar efter en begagnadJaguar F-Pace till ett oslagbart pris?

Letar du efter den bästa bilaffären? samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Priset varierar från 279 900 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 942 600 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Den senaste generationen av Jaguar F-Pace, som heter F PACE, introducerades 2016, och utrustningsvarianten/trimnivån kallas för Jaguar F-Pace R-Sport, som har ett snittpris på 379 259 SEK.

Jaguar F-Paces bränsleeffektivitet är 15% bättre än genomsnittet för liknande bilar

Jaguar F-Pace diesel har ett genomsnitt på 5,9 liter per 100/km med dieselI jämförelse med en typisk SUV som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

När du funderar på vilken bränsletyp du ska köpa är det viktigt att tänka på dina körvanor. Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om du använder din bil korta sträckor eller i staden bör du överväga hybrid, eller bensin bil.

Men om du har en tendens att köra många mil, då rekommenderar vi Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Jaguar F-Pace endast existerar som SUV

Sport Utility Vehicles, eller stadsjeepar, är några av de mest populära bilarna på marknaden idag, tack vare deras mångsidiga stil och förhöjda körhöjd.

Ett populärt alternativ till Volvo XC60 är Jaguar F-Pace

Även om Jaguar F-Pace är mest populära bilen i sitt segment har den flera konkurrenter.

Den bästsäljande SUV förblir Volvo XC60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK, och just nu finns det 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige.Tvåa är Volvo XC40 med 1 149 bilar för närvarande till salu, och nummer 3 på listan ärVW Tiguan med 956 bilar till salu.

Alla regioner för Jaguar F-Pace

Alla bränsletyper för Jaguar F-Pace

Alla år för Jaguar F-Pace

Alla växeltyper för Jaguar F-Pace

Alla fordonstyper för Jaguar F-Pace

Alla variant för Jaguar F-Pace