27 begagnade Chevrolet Cruze blev prisjämförda

27 begagnade Chevrolet Cruze blev prisjämförda

Från riddermarkbil.se, citiboard.se, holmgrensbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Chevrolet Cruze översikt och historia

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? Chevrolet Cruze har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar från 42 000 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 79 900 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Chevrolet Cruze erbjuder enastående bränsleeffektivitet

Chevrolet Cruze diesel har ett genomsnitt på 4,5 liter per 100/km med dieselI jämförelse med en genomsnittlig liten till medelstor familjebil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Utbud av Chevrolet Cruze till salu på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Diesel: 22 bilar - snittpris på 61 609 SEK
  • Bensin: 20 bilar - snittpris på 58 370 SEK
  • CNG: 1 bilar - snittpris på 69 000 SEK

Din nuvarande körvana är en avgörande faktor när det gäller att välja en bränsletyp. Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om din bil huvudsakligen används för korta resor eller i staden, skulle det förmodligen passa dig bäst bensin bil.

Om du ofta kör längre sträckor och gillar att åka på bilresor, vi föreslår att du väljer Diesel. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

En populär kroppstyp för Chevrolet Cruze är Sedan

Sedan är en favorit bland förare avChevrolet Cruze. Deras design med fyra dörrar gör att salonger och sedaner länge har varit populära bland familjer. Det börjar dock förändras när konsumenterna söker efter modeller med mer bagageutrymme, till exempel bilar i kombistil.

AutoUncles urval av Chevrolet Cruze ar tillgängligt efter kroppstyp:

Den mest populära färgen är Svart

Den senaste versionen av Chevrolet Cruze finns i 6 olika färger: svart, grå, vit, blå, röd och silver.

De flesta föredrarChevrolet Cruze i svart, och just nu kan du hitta 14 bilar i den färgen.

Svart är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. Dels är repor och bucklor mer synliga på svarta bilar än på ljusare bilar, och dessutom har de en tendens att bli ganska varma under sommaren.

Gråär den näst mest populära färgen med 14 bilar tillgängliga, och vit är den tredje mest populära med 7 bilar tillgängliga.

Kia cee'd är ett populärt alternativ till Chevrolet Cruze

Den amerikanska bilen har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande liten till medelstor familjebil är fortfarande Kia cee'd. Just nu finns det 2 083 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK.Nästa på listan är VW Golf VII med 1 772 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärFord Focus med 1 434 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Chevrolet Cruze

Alla växeltyper för Chevrolet Cruze