17 begagnade Toyota HiAce blev prisjämförda

17 begagnade Toyota HiAce blev prisjämförda

Från riddermarkbil.se, holmgrensbil.se, Blocket och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Intresserad av att hitta bra erbjudanden på en begagnad Toyota HiAce?

Letar du efter den bästa bilaffären? samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 134 800 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 28 000 SEK.

Toyota HiAce överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

En genomsnittlig multifunktionsbil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Toyota HiAce överträffar genomsnittet med ett genomsnitt på 9 liter per 100/km.

Vi rekommenderar starkt att du tänker på dina körvanor innan du väljer mellan. Hur långt brukar du köra på en vecka? Är det huvudsakligen korta resor, eller kör du ofta längre sträckor? Om du använder din bil korta sträckor eller i staden bör du överväga bensin bil.

Å andra sidan, om du tenderar att samla många mil varje vecka, vi skulle råda dig att välja Diesel. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer.

Den bästsäljande färgen är Vit

De flesta föredrarToyota HiAce i vit, och just nu kan du hitta 7 bilar i den färgen.

Vit är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. För det första har vita bilar en tendens att dra till sig smuts, vilket innebär att du måste tvätta dem regelbundet för att de ska se bäst ut.

Den senaste generationen av Toyota HiAce finns i 4 olika färger: vit, blå, grön och röd.

Toyota HiAce kommer bara i MPV kroppstypen

MPV står för Multi-Purpose Vehicle. Det liknar en modern buss för en familj. Detta är den största modellen på marknaden, vilket gör den perfekt för konsumenter som behöver många sittplatser samt utrymme för bagage.

Ett populärt alternativ till VW Caddy är Toyota HiAce

Det finns flera alternativ till Toyota HiAce.

Den bästsäljande är fortfarande VW Caddy. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 205 000 SEK, och du kan just nu hitta 597 av dessa bilar till salu i Sverige.Nummer 2 på listan är VW Transporter med 568 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärFord Transit med 437 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Toyota HiAce

Alla växeltyper för Toyota HiAce

Alla fordonstyper för Toyota HiAce