166 begagnade Land Rover Range Rover evoque blev prisjämförda

166 begagnade Land Rover Range Rover evoque blev prisjämförda

Från Blocket, hedinbil.se, kvd.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Land Rover Range Rover evoque översikt och historia

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Land Rover Range Rover evoque har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteLand Rover Range Rover evoquekostar så lite som 149 900 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 829500 SEK.

Den senaste generationen av Land Rover Range Rover evoque, som heter RANGE ROVER EVOQUE SECOND GENERATION, introducerades 2017, och utrustningsvarianten/trimnivån kallas för Land Rover Range Rover evoque SE, som har ett snittpris på 422 195 SEK.

Land Rover Range Rover evoque erbjuder enastående bränsleeffektivitet

Land Rover Range Rover evoque diesel har ett genomsnitt på 6,2 liter per 100/km med dieselI jämförelse med en standard SUV som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Använder du i första hand din bil för att pendla, och är det 35 mil eller mindre åt varje håll? Om du använder din bil korta sträckor eller i stan rekommenderar vi hybrid, eller bensin bil.

Å andra sidan, om du kör många mil varje vecka, vi skulle råda dig att välja Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Utbud av Land Rover Range Rover evoque till salu på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Diesel: 44 bilar - snittpris på 343 598 SEK
  • Bensin: 23 bilar - snittpris på 506 217 SEK
  • CNG: 8 bilar - snittpris på 810 212 SEK
  • Elhybrid: 2 bilar - snittpris på 789 450 SEK

En populär kroppstyp för Land Rover Range Rover evoque är SUV

SUV är en favorit bland förare avLand Rover Range Rover evoque. SUV betyder Sport Utility Vehicle. Detta är en av de mest populära typerna av bilar som finns idag. Bilar av den här typen är mångsidiga och har högre körhöjd än traditionella bilar, vilket många föredrar.

Volvo XC60 är ett populärt alternativ till Land Rover Range Rover evoque

Det finns många alternativ för den brittiska bilen.

Den bästsäljande SUV är fortfarande Volvo XC60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK, och du kan just nu hitta 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige.Nummer 2 på listan är Volvo XC40 med 1 149 bilar till salu, och slutligen VW Tiguan är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 956 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla regioner för Land Rover Range Rover evoque

Alla bränsletyper för Land Rover Range Rover evoque

Alla år för Land Rover Range Rover evoque

Alla växeltyper för Land Rover Range Rover evoque

Alla fordonstyper för Land Rover Range Rover evoque

Alla variant för Land Rover Range Rover evoque