8 begagnade Fiat Panda blev prisjämförda

8 begagnade Fiat Panda blev prisjämförda

Från Bilweb, riddermarkbil.se, wayke.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Fiat Panda är den bästsäljande elektrisk minibil i Sverige

Med flera designpriser i sitt namn, erbjuder Fiat Panda en utmärkt körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar från 13 500 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 99 900 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Fiat Panda är mer miljövänlig än liknande bilar

En genomsnittlig minibil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Fiat Panda överträffar genomsnittet och har ett genomsnitt på 5,1 liter per 100/km med bensin.

Fiat Panda finns uteslutande i Halvkombi kroppstyp

Halvkombi är utmärkta kompakta bilar som kombinerar bra körning med flexibiliteten med gott om utrymme. De är mycket populära bland människor som bor i städer, eftersom de vanligtvis är bränslesnåla och lätta att parkera.

Konsumenter föredrar Fiat Panda i Vit

Den senaste versionen av Fiat Panda finns i 6 olika färger: vit, röd, svart, blå, grå och gul.

Konsumenter föredrar Fiat Panda i vit, och det finns för närvarande 5 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Vit är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. För det första har vita bilar en tendens att dra till sig smuts, vilket innebär att du måste tvätta dem regelbundet för att de ska se bäst ut.

Den näst mest populära färgen är röd with 3 bilar tillgängliga på AutoUncle, och den tredje mest populära är svart med 2 bilar tillgängliga på AutoUncle.

Ett populärt alternativ till Kia Picanto är Fiat Panda

Det finns flera möjliga konkurrenter till den italienska Fiat Panda.

Den bästsäljande är fortfarande Kia Picanto. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 119 900 SEK, och du kan just nu hitta 292 av dessa bilar till salu i Sverige.Den 2:a mest populära bilen är Hyundai i10 med 276 bilar till salu, och Toyota Aygoär den 3:e mest populära bilen med 173 bilar till salu.