40 begagnade Opel Zafira blev prisjämförda

40 begagnade Opel Zafira blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, riddermarkbil.se, Blocket och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Detaljerad information om Opel Zafira

Funderar du på att köpa en begagnad liten bil? Opel Zafira har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Opel Zafira kan köpas från 40500 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 649 900 SEK.

Opel Zafira finns uteslutande i MPV kroppstyp

MPV står för Multi-Purpose Vehicle. Det liknar en modern buss för en familj. Detta är den största modellen på marknaden, vilket gör den perfekt för konsumenter som behöver många sittplatser samt utrymme för bagage.

Opel Zafira är mer miljövänlig än liknande bilar

En genomsnittlig liten bil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Opel Zafira överglänser genomsnittet och har ett genomsnitt på 5 liter per 100/km med diesel.

För att välja rätt bränsletyp måste du ställa dig själv följande frågor: Använder du i första hand din bil för att pendla, och är det 35 mil eller mindre åt varje håll? Om du använder din bil korta sträckor eller i stan rekommenderar vi en elektrisk eller bensin bil.

Men om du har en tendens att köra många mil, vi föreslår att du väljer Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Vitär den mest populära färgen

Den senaste generationen av Opel Zafira kommer i totalt 7 olika nyanser: vit, grå, svart, blå, brun, röd och silver.

De flesta föredrarOpel Zafira i vit, och just nu kan du hitta 6 bilar i den färgen.

Vit är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. För det första har vita bilar en tendens att dra till sig smuts, vilket innebär att du måste tvätta dem regelbundet för att de ska se bäst ut.

Tvåan är grå med 3 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är svart med 2 bilar till salu i Sverige.

Opel Corsa är ett populärt alternativ till Opel Zafira

Opel Zafira har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande liten bil är fortfarande Opel Corsa. Det finns 591 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 379 900 SEK.VW Polo är den 2:a mest populära bilen med 589 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärSkoda Fabia med 527 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Opel Zafira

Alla växeltyper för Opel Zafira

Alla fordonstyper för Opel Zafira