130 begagnade Mercedes CLA200 Shooting Brake blev prisjämförda

130 begagnade Mercedes CLA200 Shooting Brake blev prisjämförda

Från Bilweb, riddermarkbil.se, hedinbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Köp en begagnad Mercedes CLA200 Shooting Brake

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? Mercedes CLA200 Shooting Brake har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 419 000 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 189 900 SEK.

Den senaste generationen av Mercedes CLA200 Shooting Brake, som heter CLA200 SHOOTING BRAKE, introducerades 2015, och utrustningsvarianten/trimnivån kallas för Mercedes CLA200 Shooting Brake AMG, som har ett snittpris på 297 154 SEK.

Mercedes CLA200 Shooting Brakes bränsleeffektivitet är 44% bättre än genomsnittet för liknande bilar

En vanlig liten till medelstor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Mercedes CLA200 Shooting Brake överträffar genomsnittet och har ett genomsnitt på 5,4 liter per 100/km med bensin.

Vi rekommenderar starkt att du tänker på dina körvanor innan du väljer mellan. Använder du bara din bil för att ta dig till och från jobbet? Är avståndet mindre än ungefär 35 mil åt gången? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi bensin bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder. Antal Mercedes CLA200 Shooting Brake till salu på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Bensin: 69 bilar - snittpris på 282 643 SEK
  • Diesel: 49 bilar - snittpris på 282 672 SEK

Konsumenter föredrar Mercedes CLA200 Shooting Brake i Svart

Den bästsäljande färgen är svart, och det finns 31 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Svart kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel är det lättare att upptäcka repor och bucklor på en svart bil än på ljusare nyanser. Dessutom brukar svarta bilar bli ganska varma under sommaren.

Den senaste modellen av Mercedes CLA200 Shooting Brake finns i 5 olika färger: svart, vit, grå, silver och röd.

Mercedes CLA200 Shooting Brake kommer bara i Kombi kroppstypen

Kombi eller stationsbilar är populära bland svenska konsumenter. De kombinerar oklanderliga köregenskaper med den enkla fördelen med utrymme. Stationcars, stadsjeepar och MPV tenderar att vara populära bland aktiva familjer.

Kia cee'd är ett populärt alternativ till Mercedes CLA200 Shooting Brake

Den tyska Mercedes CLA200 Shooting Brake har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande förblir Kia cee'd. För tillfället finns det 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK.Tvåa är VW Golf VII med 1 772 bilar för närvarande till salu, och den 3:e mest populära är Ford Focus med 1 434 bilar till salu.

Alla regioner för Mercedes CLA200 Shooting Brake

Alla bränsletyper för Mercedes CLA200 Shooting Brake

Alla år för Mercedes CLA200 Shooting Brake

Alla växeltyper för Mercedes CLA200 Shooting Brake

Alla fordonstyper för Mercedes CLA200 Shooting Brake

Alla variant för Mercedes CLA200 Shooting Brake