17 begagnade Chevrolet Aveo blev prisjämförda

17 begagnade Chevrolet Aveo blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, kvd.se, Bilweb och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Detaljerad information om Chevrolet Aveo

Funderar du på att köpa en begagnad liten bil? Chevrolet Aveo har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar beroende på modell, allt från 24 900 SEK för det billigaste alternativet till 89 900 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Chevrolet Aveos bränsleeffektivitet är 22% bättre än genomsnittet för liknande bilar

En typisk liten bil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Chevrolet Aveo överglänser genomsnittet med ett genomsnitt på 5,1 liter per 100/km.

När du funderar på vilken bränsletyp du ska köpa är det viktigt att tänka på dina körvanor. Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi bensin bil.

Å andra sidan, om du kör många mil varje vecka, vi rekommenderar Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Chevrolet Aveo kommer bara i Halvkombi kroppstypen

Halvkombi är kompakta bilar som kombinerar bra körning med flexibiliteten att ha utrymme. Hög bränsleeffektivitet gör halvkombi populära bland människor som bor i städer, liksom det faktum att de är lätta att parkera.

Blåär den mest populära färgen

Den senaste versionen av Chevrolet Aveofinns i totalt 5 olika färger: blå, grå, vit, svart och brun.

Den mest populära färgen är blå, och AutoUncle har för närvarande 5 bilar i den färgen som anges.

Blått är en vacker färg och en mörkare färg kräver mindre tvätt och rengöring eftersom det kan vara svårt att upptäcka smuts och lera på blå bilar.

Den näst mest populära färgen är grå with 2 bilar tillgängliga på AutoUncle, och den tredje mest populära är vit med 2 bilar tillgängliga på AutoUncle.

Ett populärt alternativ till Opel Corsa är Chevrolet Aveo

Även om Chevrolet Aveo är en populär bil är många alternativ.

Den bästsäljande liten bil är fortfarande Opel Corsa. Det finns 591 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 379 900 SEK.Nästa på listan är VW Polo med 589 bilar till salu, och slutligen Skoda Fabia är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 527 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla växeltyper för Chevrolet Aveo

Alla fordonstyper för Chevrolet Aveo