29 begagnade Mitsubishi Lancer blev prisjämförda

29 begagnade Mitsubishi Lancer blev prisjämförda

Från Bytbil, Bilweb, Blocket och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Mitsubishi Lancer information

Intresserad av tyska Mitsubishi Lancer? var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar från 11 000 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 349 900 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Mitsubishi Lancer erbjuder enastående bränsleeffektivitet

Mitsubishi Lancer bensin har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en normal liten till medelstor familjebil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Hur många mil kör du under en vanlig vecka? Tar du många korta resor, eller brukar du köra långa sträckor? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera bensin bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, då rekommenderar vi Diesel. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer.

Den mest populära färgen är Vit

Den mest populära färgen är vit, och AutoUncle har för närvarande 3 bilar i den färgen som anges.

Vit kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel, dess mottaglighet för smuts gör att den kräver regelbunden tvätt för att se bäst ut.

Den senaste generationen av Mitsubishi Lancer kommer i 6 olika färger: vit, blå, brun, grå, silver och svart.

Sedan kroppstyp är ett populärt val för Mitsubishi Lancer

Av Mitsubishi Lancers olika kroppstyper, Sedan är den mest populära. Salong eller sedans har oftast fyra dörrar, och denna kroppstyp är därför populär bland familjer. Sedan var tidigare populärare, men konsumenterna har börjat dras mot kombistilen som har mer plats för bagage.

Ett populärt alternativ till Kia cee'd är Mitsubishi Lancer

Trots att Mitsubishi Lancer är en populär bil har den många konkurrenter.

Den bästsäljande liten till medelstor familjebil förblir Kia cee'd. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK, och just nu finns det 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige.Nummer 2 på listan är VW Golf VII med 1 772 bilar till salu, och Ford Focusär den 3:e mest populära bilen med 1 434 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Mitsubishi Lancer

Alla växeltyper för Mitsubishi Lancer

Alla fordonstyper för Mitsubishi Lancer