1 begagnade Alfa Romeo GT blev prisjämförda

1 begagnade Alfa Romeo GT blev prisjämförda

Från Bilweb, Bytbil, riddermarkbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Alfa Romeo GT översikt och historia

Funderar du på att köpa en begagnad liten bil? Alfa Romeo GT har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar från 49 900 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 89 800 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Alfa Romeo GT finns uteslutande i Sportkupé kroppstyp

Alfa Romeo GT överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

En genomsnittlig liten bil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Alfa Romeo GT överglänser genomsnittet med ett genomsnitt på 6,2 liter per 100/km.

Vi rekommenderar starkt att du tänker på dina körvanor innan du väljer mellan. Hur många mil kör du under en vanlig vecka? Tar du många korta resor, eller brukar du köra långa sträckor? Om din bil huvudsakligen används för korta resor eller i staden, skulle det förmodligen passa dig bäst bensin bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, vi föreslår att du väljer Diesel. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer.

Grå är den bästsäljande färgen

Den senaste versionen av Alfa Romeo GT finns i 3 olika färger: grå, röd och silver.

Den mest populära färgen är grå, och AutoUncle har för närvarande 1 bilar i den färgen som anges.

Grå är ett utmärkt val eftersom det döljer smuts och lera bra, vilket gör att det inte kräver så mycket tvätt och rengöring.

Tvåan är röd med 1 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är silver med 1 bilar tillgängliga.

Ett populärt alternativ till Opel Corsa är Alfa Romeo GT

Även om den italienska Alfa Romeo GT är populär är några konkurrerande alternativ.

Den bästsäljande liten bil är fortfarande Opel Corsa. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 379 900 SEK, och du kan just nu hitta 591 av dessa bilar till salu i Sverige.Nummer 2 på listan är VW Polo med 589 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärSkoda Fabia med 527 bilar till salu.