1 begagnade Ford Taunus blev prisjämförda

1 begagnade Ford Taunus blev prisjämförda

Från riddermarkbil.se, wayke.se, Blocket och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Intresserad av att hitta bra erbjudanden på en begagnad Ford Taunus?

Funderar du på att köpa en begagnad minibil? Ford Taunus har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 85 000 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 69 900 SEK.

Svartär den mest populära färgen

Den mest populära färgen är svart, och AutoUncle har för närvarande 1 bilar i den färgen som anges.

Svart är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. Dels är repor och bucklor mer synliga på svarta bilar än på ljusare bilar, och dessutom har de en tendens att bli ganska varma under sommaren.

Ford Taunus finns i 2 olika färger: svart och vit.

Ford Taunus finns uteslutande i Sedan kroppstyp

Vanligtvis utrustad med fyra dörrar, salong eller sedan kroppstyp har varit populär bland familjer under lång tid. Som sagt, deras popularitet avtar när konsumenterna har börjat dras mot karosstypen för kombibilar som har mer bagageutrymme.

Ett populärt alternativ till Kia Picanto är Ford Taunus

Den amerikanska bilen har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande förblir Kia Picanto. För tillfället finns det 292 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 119 900 SEK.Nästa på listan är Hyundai i10 med 276 bilar till salu, och Toyota Aygoär den 3:e mest populära bilen med 173 bilar till salu.