21 begagnade BMW 330 Cabriolet blev prisjämförda

21 begagnade BMW 330 Cabriolet blev prisjämförda

Från Bilweb, kvd.se, wayke.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Är du ute efter en begagnad BMW 330 Cabriolet?

Funderar du på att köpa en begagnad medelstor till stor familjebil? BMW 330 Cabriolet har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste BMW 330 Cabriolet kan köpas från 129000 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 299 900 SEK.

BMW 330 Cabriolet erbjuder enastående bränsleeffektivitet

Den senaste generationen av BMW 330 Cabriolet har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en vanlig medelstor till stor familjebil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

När du funderar på vilken bränsletyp du ska köpa är det viktigt att tänka på dina körvanor. Använder du i första hand din bil för att pendla, och är det 35 mil eller mindre åt varje håll? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi bensin bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, då rekommenderar vi Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

BMW 330 Cabriolet endast existerar som Cab

Cabrio och cabriolet ger körupplevelsen en ny dimension. Tack vare deras utmärkta huvar och väderutrustning är de flesta modellerna lämpliga för året-runt-användning nuförtiden. Förtjockningsmedel appliceras under bilen för att stärka chassit istället för ett tak, vilket gör att cabriolet har en tendens att vara tyngre än vanliga bilar.

Blåär den mest populära färgen

Den senaste modellen av BMW 330 Cabriolet kommer i totalt 6 olika nyanser: blå, svart, grå, röd, silver och vit.

Den mest populära färgen är blå, och AutoUncle har för närvarande 4 bilar i den färgen som anges.

Blått är en vacker färg, och ju mörkare färgen är, desto mindre tvätt och rengöring behöver bilen, eftersom det kan vara ganska svårt att upptäcka smuts och lera.

Svartär den näst mest populära färgen med 3 bilar tillgängliga, och grå är den tredje mest populära med 1 bilar tillgängliga.

Ett populärt alternativ till Volvo V60 är BMW 330 Cabriolet

Det finns flera möjliga konkurrenter till BMW 330 Cabriolet.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo V60. Just nu finns det 2 851 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 358 000 SEK.Den 2:a mest populära bilen är VW Passat med 1 991 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Audi A4 med 1 103 bilar till salu.

Alla fordonstyper för BMW 330 Cabriolet