4 begagnade Mercedes GL450 blev prisjämförda

4 begagnade Mercedes GL450 blev prisjämförda

Från kvd.se, citiboard.se, riddermarkbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Köp en begagnad Mercedes GL450

Letar du efter den bästa bilaffären? samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 244 900 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 190 000 SEK.

Mercedes GL450s bränsleeffektivitet är 58% bättre än genomsnittet för liknande bilar

En genomsnittlig SUV i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Mercedes GL450 överglänser genomsnittet med ett genomsnitt på 11,8 liter per 100/km.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Använder du i första hand din bil för att pendla, och är det 35 mil eller mindre åt varje håll? Om det är kortare resor kan du överväga bensin bil.

Men om du har en tendens att köra många mil, vi föreslår att du väljer Diesel. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer.

Mercedes GL450 endast existerar som SUV

SUV står för Sport Utility Vehicle. Av alla bilar på marknaden idag är detta bland de mest populära, och med sin mångsidiga stil och högre åkhöjd än vanligt är det inte svårt att förstå varför.

Konsumenter föredrar Mercedes GL450 i Svart

Den senaste generationen av Mercedes GL450 kommer i totalt 3 olika nyanser: svart, blå och grå.

De flesta föredrarMercedes GL450 i svart, och just nu kan du hitta 2 bilar i den färgen.

Även om svart är den bästsäljande färgen, har den vissa nackdelar. Det är till exempel lättare att upptäcka repor och bucklor än på ljusare färger. Dessutom tenderar svarta bilar att bli ganska varma under sommaren.

Tvåan är blå med 1 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är grå med 1 bilar till salu i Sverige.

Volvo XC60 är ett populärt alternativ till Mercedes GL450

Mercedes GL450 har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande SUV är fortfarande Volvo XC60. Det finns 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 448 900 SEK.Nästa på listan är Volvo XC40 med 1 149 bilar till salu, och den 3:e mest populära är VW Tiguan med 956 bilar till salu.