14 begagnade Opel Crossland X blev prisjämförda

14 begagnade Opel Crossland X blev prisjämförda

Från wayke.se, kvd.se, hedinbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Opel Crossland X information

Funderar du på att köpa en begagnad liten bil? Opel Crossland X har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Priset varierar från 149 500 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 259 900 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Den senaste generationen av Opel Crossland X, som heter CROSSLAND X, introducerades 2017, och utrustningsvarianten/trimnivån kallas för Opel Crossland X Ultimate, som har ett snittpris på 249 852 SEK.

Opel Crossland Xs bränsleeffektivitet är 18% bättre än genomsnittet för liknande bilar

Den senaste generationen av Opel Crossland X har ett genomsnitt på 4,9 liter per 100/km med bensinI jämförelse med en standard liten bil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Grå är den bästsäljande färgen

Konsumenter föredrar Opel Crossland X i grå, och det finns för närvarande 31 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Det fina med grå är att det kräver mindre tvätt och rengöring, eftersom det kan vara ganska svårt att upptäcka smuts och lera.

Den senaste versionen av Opel Crossland X finns i 7 olika färger: grå, vit, röd, blå, svart, silver och orange.

Opel Crossland X endast existerar som SUV

SUV är en förkortning för Sport Utility Vehicle, och detta är lätt en av de mest populära bilarna på marknaden idag. Stilen är mångsidig och körhöjden är högre än traditionella bilar, vilket är ett viktigt försäljningsargument.

Opel Corsa är ett populärt alternativ till Opel Crossland X

Den tyska Opel Crossland X har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande liten bil är fortfarande Opel Corsa. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 379 900 SEK, och du kan just nu hitta 591 av dessa bilar till salu i Sverige.Nästa på listan är VW Polo med 589 bilar till salu, och slutligen Skoda Fabia är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 527 av dessa bilar till salu i Sverige.