84 begagnade VW Golf Plus blev prisjämförda

84 begagnade VW Golf Plus blev prisjämförda

Från citiboard.se, wayke.se, riddermarkbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

VW Golf Plus information

Funderar du på att köpa en begagnad multifunktionsbil? VW Golf Plus har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteVW Golf Pluskostar så lite som 29 900 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 114900 SEK.

Den senaste generationen av VW Golf Plus, som heter GOLF PLUS, introducerades 2005, och utrustningsvarianten/trimnivån kallas för VW Golf Plus Style, som har ett snittpris på 83 282 SEK.

VW Golf Plus erbjuder enastående bränsleeffektivitet

Den senaste generationen av VW Golf Plus har ett genomsnitt på 6 liter per 100/km med bensinI jämförelse med en vanlig multifunktionsbil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Antal VW Golf Plus tillgängliga på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Bensin: 41 bilar - snittpris på 63 385 SEK
  • Diesel: 34 bilar - snittpris på 80 067 SEK
  • Etanol Bensin: 7 bilar - snittpris på 58 214 SEK

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om du använder din bil korta sträckor eller i staden bör du överväga bensin bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer.

VW Golf Pluss kroppstyp ärMPV

MPV betyder Multi-Purpose Vehicle. De liknar en slags modern buss för en familj. Den här typen av bil är den största du kan få, vilket gör den perfekt för alla som behöver många sittplatser och utrymme för bagage.

Silver är den bästsäljande färgen

Den senaste generationen av VW Golf Plus kommer i totalt 8 olika färger: silver, brun, grå, svart, röd, blå, vit och grön.

Konsumenter föredrar VW Golf Plus i silver, och det finns för närvarande 21 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Smuts och lera kan vara svårt att upptäcka på silver-bilar, vilket gör att bilar i denna färg generellt sett kräver mindre tvätt och rengöring.

Tvåan är brun med 20 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är grå med 12 bilar tillgängliga.

VW Caddy är ett populärt alternativ till VW Golf Plus

Det finns några konkurrenter till den tyska bilen.

Den bästsäljande är fortfarande VW Caddy. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 205 000 SEK, och du kan just nu hitta 597 av dessa bilar till salu i Sverige.VW Transporter är den 2:a mest populära bilen med 568 bilar till salu, och slutligen Ford Transit är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 437 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla regioner för VW Golf Plus

Alla bränsletyper för VW Golf Plus

Alla år för VW Golf Plus

Alla växeltyper för VW Golf Plus

Alla fordonstyper för VW Golf Plus

Alla variant för VW Golf Plus