10 begagnade Mazda RX8 blev prisjämförda

10 begagnade Mazda RX8 blev prisjämförda

Från riddermarkbil.se, hedinbil.se, Bytbil och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Letar efter en begagnadMazda RX8 till ett oslagbart pris?

Funderar du på att köpa en begagnad sportbil? Mazda RX8 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteMazda RX8kostar så lite som 59 800 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 189900 SEK.

Mazda RX8 överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

En genomsnittlig sportbil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Mazda RX8 överträffar genomsnittet och har ett genomsnitt på 11 liter per 100/km med bensin.

Mazda RX8s kroppstyp ärHalvkombi

Halvkombi är kompakta bilar som kombinerar bra körning med flexibiliteten att ha utrymme. Hög bränsleeffektivitet gör halvkombi populära bland människor som bor i städer, liksom det faktum att de är lätta att parkera.

Ford Mustang är ett populärt alternativ till Mazda RX8

Det finns några möjliga konkurrenter till den japanska bilen.

Den bästsäljande sportbil förblir Ford Mustang. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 659 900 SEK, och just nu finns det 414 av dessa bilar till salu i Sverige.Tvåa är Mercedes 300 med 178 bilar för närvarande till salu, och den 3:e mest populära är Ford Mustang GT med 173 bilar till salu.