12 begagnade VW Shuttle blev prisjämförda

12 begagnade VW Shuttle blev prisjämförda

Från Blocket, holmgrensbil.se, kvd.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Begagnad VW Shuttle

Funderar du på att köpa en begagnad multifunktionsbil? VW Shuttle har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Priset varierar beroende på modell, allt från 55 000 SEK för det billigaste alternativet till 105 000 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Vi rekommenderar starkt att du tänker på dina körvanor innan du väljer mellan. Hur många mil kör du under en vanlig vecka? Tar du många korta resor, eller brukar du köra långa sträckor? Om din bil huvudsakligen används för korta resor eller i staden, skulle det förmodligen passa dig bäst bensin bil.

Men om du har en tendens att köra många mil, då rekommenderar vi Diesel. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer.

VW Shuttles kroppstyp ärMPV

MPV betyder Multi-Purpose Vehicle. De liknar en slags modern buss för en familj. Den här typen av bil är den största du kan få, vilket gör den perfekt för alla som behöver många sittplatser och utrymme för bagage.

Den bästsäljande färgen är Vit

Den senaste modellen av VW Shuttle finns i 2 olika nyanser: vit och silver.

Konsumenter föredrar VW Shuttle i vit, och det finns för närvarande 2 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Vit kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel, dess mottaglighet för smuts gör att den kräver regelbunden tvätt för att se bäst ut.

Den näst mest populära färgen är silver med 1 bilar tillgängliga på AutoUncle.

Ett populärt alternativ till VW Caddy är VW Shuttle

Även om den tyska VW Shuttle är populär är många alternativ.

Den bästsäljande multifunktionsbil förblir VW Caddy. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 205 000 SEK, och just nu finns det 597 av dessa bilar till salu i Sverige.Den 2:a mest populära bilen är VW Transporter med 568 bilar till salu, och slutligen Ford Transit är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 437 av dessa bilar till salu i Sverige.