12 begagnade Mercedes C320 blev prisjämförda

12 begagnade Mercedes C320 blev prisjämförda

Från Blocket, Bilweb, riddermarkbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Begagnad Mercedes C320

Funderar du på att köpa en begagnad medelstor till stor familjebil? Mercedes C320 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Priset varierar från 18 000 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 159 900 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Mercedes C320 är mer miljövänlig än liknande bilar

En vanlig medelstor till stor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Mercedes C320 överglänser genomsnittet och har ett genomsnitt på 8 liter per 100/km med diesel.

Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi bensin bil.

Å andra sidan, om du kör många mil varje vecka, då rekommenderar vi Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

En populär kroppstyp för Mercedes C320 är Sedan

Av Mercedes C320s olika kroppstyper, Sedan är den mest populära. Salong eller sedans har oftast fyra dörrar, och denna kroppstyp är därför populär bland familjer. Sedan var tidigare populärare, men konsumenterna har börjat dras mot kombistilen som har mer plats för bagage.

Volvo V60 är ett populärt alternativ till Mercedes C320

Trots att den tyska Mercedes C320 är mest populära bilen i sitt segment har den några konkurrenter.

Den bästsäljande medelstora till stor familjebil förblir Volvo V60. För tillfället finns det 2 851 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 358 000 SEK.Nummer 2 på listan är VW Passat med 1 991 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärAudi A4 med 1 103 bilar till salu.