5 begagnade Mercedes CLS400 blev prisjämförda

5 begagnade Mercedes CLS400 blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, wayke.se, hedinbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Letar efter en begagnadMercedes CLS400 till ett oslagbart pris?

Funderar du på att köpa en begagnad executive bil? Mercedes CLS400 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Mercedes CLS400 kan köpas från 319000 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 679 000 SEK.

Mercedes CLS400s bränsleeffektivitet är 33% bättre än genomsnittet för liknande bilar

En typisk executive bil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Mercedes CLS400 överglänser genomsnittet och har ett genomsnitt på 6 liter per 100/km med diesel.

För att välja rätt bränsletyp måste du ställa dig själv följande frågor: Hur många mil kör du under en vanlig vecka? Tar du många korta resor, eller brukar du köra långa sträckor? Om din bil huvudsakligen används för korta resor eller i staden, skulle det förmodligen passa dig bäst bensin bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, vi skulle råda dig att välja Diesel. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer.

Svartär den mest populära färgen

Den mest populära färgen är svart, och AutoUncle har för närvarande 5 bilar i den färgen som anges.

Svart kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel är det lättare att upptäcka repor och bucklor på en svart bil än på ljusare nyanser. Dessutom brukar svarta bilar bli ganska varma under sommaren.

Den senaste versionen av Mercedes CLS400finns i totalt 4 olika färger: svart, grå, silver och vit.

Sportkupé är en populär kroppstyp för Mercedes CLS400

Sportkupé är en favorit bland förare avMercedes CLS400.

Volvo V70 är ett populärt alternativ till Mercedes CLS400

Även om den tyska Mercedes CLS400 är populär har den några konkurrenter.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo V70. Det finns 2 192 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 94 800 SEK.Nummer 2 på listan är Volvo V90 med 1 789 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Audi A6 med 1 388 bilar till salu.